Неділя, 25 січня 2015 09:44

УАЛіП у складі Громадької ради при КОДА

23 січня 2015 року в приміщенні Київської обласної державної адміністрації відбулися Установчі збори по формуванню нового складу Громадської ради при Київській обласній державній адміністрації.

Повноваження попереднього складу були достроково припинені згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 26 листопада 2014 року № 688 «Про внесення зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 р. № 996», в якій йдеться про припинення повноважень громадських рад при міністерствах, інших центральних органах виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласних, Київській та Севастопольській міських, районних, районних у мм. Києві та Севастополі державних адміністраціях, утворених до 22 лютого 2014 року.

Бажання долучитися до Громадської ради висловила значна кількість громадських формувань – документи для участі подали 245 організацій.

В ході Зборів був заслуханий звіт Голови Громадської ради попереднього складу Матьора Микола Іванович, свою доповідь, щодо актуальних проблем Київщини та майбутньої співпраці представив Голова Київської обласної державної адміністрації ШАНДРА Володимир Миколайович.

  

В ході голосування, в тому числі, було прийняте рішення про включення до складу Громадської ради президента УАЛіП, головного позаштатного спеціаліста з медичної психології Департаменту охорони здоров'я КОДА, к.мед.н. Богдана Божука.

Участь в даному органі громадського контролю надає Українській асоціації лікарів-психологів нові можливості для розвитку фаху на Київщині, а відповідно може бути кроком до вдосконалення системи охорони ментального здоров’я населення.

Детальніше в цій категорії: « Курси від АППУ Засідання Президії УАЛіП »