Середа, 06 квітня 2016 10:10

5 років діяльності

7 квітня 2011 року міністр юстиції підписав наказ N 1058/5 про створення УАЛіП і в 2016 році ми відзначаємо 5-річний ювілей.

Загартовуючись на чисельних труднощах, Українська асоціація лікарів-психологів стала однією з найдієвіших професійних громадських організацій в сфері охорони здоров’я.

Ми активно відстоюємо та розвиваємо систему дієвої медико-психологічної допомоги та реабілітації в Україні, проводимо потужні проекти, захищаємо права своїх членів і працюємо задля підтримки та покращення психічного здоров’я населення в сучасних умовах.

УАЛіП – організація, яка повністю відповідає основним європейським засадам діяльності об’єднань громадян, поєднуючи організаційний, експертний, правовий, освітній, просвітницький, науковий та лікувальний напрямок діяльності з абсолютною відкритістю та демократичністю.

Фах лікаря-психолога довів свою практичну ефективність і необхідність, але це лише перший етап у становленні єдиної мультидисцилінарної особистісноцентрованої системи охорони психічного здоров’я, в якій кожен фахівець матиме чіткі межі своєї компетенції, а пацієнт – зможе отримати комплексну високопрофесійну допомогу.

Щиро вітаємо зі святом всіх для кого УАЛіП не просто набір літер: наших наставників, активістів, членів та всіх хто поділяє нашу мету і готовий діяти задля її досягнення!