Середа, 08 березня 2017 01:29

Med&Psy Rehab

Раді повідомити, що розпочалася реєстрація на найвизначнішу подію в напрямку медичної і психологічної реабілітації - "Med&Psy Rehab", яка відбудеться 11-13 травня в Конференц-центрі Прем'єр готелю "Русь"

Людина, яка мала хворобу, потребує періоду за який вона відновить свій фізіологічний та психологічний стан та/або максимально підвищить якість свого життя. Безперечно, здійснити це можливо лише завдяки спільній діяльності лікарів, психологів та, інколи, соціальних працівників.

Однак доступність медичної та психологічної реабілітації залишається на сьогоднішній день вкрай низькою та розділеною між вищеназваними фахівцями, що унеможливлює отримання якісної допомоги пацієнту.

Саме вирішенню цього питання та створенню дорожньої карти майбутньої комплексної міжгалузевої системи відновлення здоров'я громадян покликаний допомогти цей Конгрес, стати співорганізатором якого була надана честь і Українській асоціації лікарів-психологів.

Понад 15 напрямків роботи конгресу, до 100 доповідачів та 600 учасників серед яких кращі представники своїх спеціальностей з України та зарубіжжя. В програмі роботи конгресу кожен лікар, психолог чи соціальний працівник може знайти для себе цікавий захід. А для молоді - передбачено Сателітну конференцію студентів та молодих вчених: «Актуальні питання медичної та психологічної реабілітації».

При цьому організаційний комітет подбав про своїх учасників і незважаючи на західні стандарти проведення, ціна участі залишається символічною, з можливістю безкоштовної участі, системою знижок та грантів на часткову компенсацію вартості. 

З детальною інформацією про Конгрес Ви маєте змогу ознайомитись на офіційному сайті http://medrehab.in.ua

До зустрічі на "Med&Psy Rehab 2017" - Конгресі світового рівня в Україні.