Понеділок, 15 травня 2017 15:29

Правильний вибір

Медична психологія – спеціальність яка затребувана сьогодні та активно розвивається в усьому цивілізованому світі, адже питання збереження та зміцнення психічного здоров’я є надзвичайно важливими. Стрес, депресія, безсоння, невроз – це терміни які ми щодня чуємо, але не придаємо їм великого значення, намагаємось їх ігнорувати, вважаючи їх несерйозними та такими з якими можемо впоратися самі. Хоча факти переконливо доводять нам –  ці стани краще попередити чи пролікувати, бо їх розвиток призводить до страшних наслідків. Однак читати про цю реальність сумно і нецікаво!

Якісний фахівець сфери ментального здоров’я є надзвичайно цінним, оскільки їх дуже мало, а потреба в них величезна! І всі ми зацікавлені в збільшенні їх кількості та професійності. А справжній професіонал завжди є затребуваним і високооплачуваними. І саме лікар-психолог має достатній рівень знань і підготовки, щоб допомагати людям!  Але про це не всі знають…

Саме це ми і хочемо виправити в нашому короткому фільмі. Хочемо щоб всі побачили ефективність роботи медичного психолога, складність підготовки і в той же час її простоту і доступність для кожного. Ви не побачите історичних нарисів про славетне минуле та видатних особистостей, наукових досягнень і важливих фактів... Цікавий фільм має бути легким, бажано з гумором, але з ідеєю! Наш вийшов саме таким. Реальне студентське життя, злети і падіння, фахові можливості та наступництво професійних поколінь. Переконані, що саме це вигідно вирізняє нас від інших.

А ще в ньому мінімум акторів, а самих себе показують реальні професори, декани, викладачі, лікарі, студенти та абітурієнти! Можливо наступним героєм станете саме Ви…

Проект реалізований завдяки тісній співпраці Mediawall Production Group, медико-психологічного факультету НМУ та Української асоціації лікарів-психологів при потужній підтримці адміністрації Національного медичного університету імені О.О. Богомольця.

Приємного перегляду!..

P.S. Будемо вдячні за поширення фільму в разі, якщо він сподобався особисто Вам!