Четвер, 18 травня 2017 17:26

Медико-психологічний крюінг

Дорогі колеги!

Першочерговим завданням нашої організації є об`єднання лікарів-психологів, науковців, студентів, що навчаються за відповідним фахом в  Україні для задоволення та захисту їх законних соціальних, економічних, творчих, вікових та інших спільних інтересів, сприяння розвитку фаху лікар-психолог в Україні.

В наш час послуги з охорони психічного здоров’я є надзвичайно необхідними та затребуваними. Однак з одного боку катастрофічно не вистачає добре підготовлених фахівців і роботодавці не можуть заповнити вакантні місця, а з іншого – багато з наших колег просто не можуть знайти для себе достойного робочого місця.

До УАЛіП постійно надходять звернення від роботодавців з проханням знайти їм гарного медичного психолога, однак ми не володіємо актуальною їнформацією щодо колег, які шукають роботу.

Тому, для спрощення діалогу між працівником і роботодавцем, ми вирішили запустити проект зі спрощенням спілкування між роботодавцями і лікарями-психологами:

  • Кожен роботодавець може залишити заявку з переліком вимог до потенційного працівника;
  • Кожен лікар-психолог залишити своє резюме, копію диплому та сертифікату;

І ви отрмуєте величезний шанс в найкоротший термін знайти один одного!

Заявки та резюме скидайте на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Звертаємо Вашу увагу, що участь у даному проекті є безкоштовною. Однак перевага при відборі надається членам асоціації.