Субота, 08 липня 2017 04:36

Psychosocial on-line counseling in Ukraine

Відбувся черговий підготовчий етап міжнародного проекту "Соціально-психологічна допомога населенню України" (Psychosocial online counseling in Ukraine)

Семінар із супервізійної роботи та адміністрування проекту відбувся 25.06.2017 - 29.06.2017 р. у Берлінському офісі організації IPSO (International Psychosocial Organization).

Отже, наближається старт практичної частини проекту, і з вересня 2017 року в Україні почнеться надання безкоштовної психологічної допомоги вимушено внутрішньо переселеним особам та особам, які отримали психологічну травму внаслідок бойових дій. Онлайн-консультування здійснюватиметься українськими психологами за методикою, що показала свою ефективність у міжнародній практиці.

Нагадаємо, проект проводиться завдяки тісній співпраці International Psychosocial Organisation (IPSO), Ротарі Клубу Конштанц-Майнау (Німеччина), німецьких Ротарі Клубів Дистрикту 1930, комітету Німеччина-Україна, Ротарі Клубів Харків-Сіті та Харків-Малтинешнл, Медико-психологічного Центру Буковинського  державного медичного університету, Харківського національного медичного університету та Української асоціації лікарів-психологів за підтримки Ґлобал Ґранту Фундації Ротарі.

Всього на участь в проекті подали заявки понад 200 психологів, психотерапевтів, лікарів-психологів, психіатрів. Конкурсною комісією на навчання було відібрано 30 учасників (лише кожен 7), але до практичного консультування будуть допущені лише кращі з них.

Надзвичайно ретельний відбір, якісна підготовка за світовими стандартами перевіреними в "гарячих точках", допуски до консультування та подальша підтримка супервізорів та адміністраторів дозволяють запустити в Україні соціально-психологічне он-лайн консультування, аналогів якому ще не було в нашій державі.

Детальніше в цій категорії: « Новий рекорд Ще раз про Правильний вибір »