Четвер, 21 вересня 2017 03:00

Перший інтенсив у форматі BrainStream

16-17 вересня відбувся навчальний проект для психологів-початківців та всіх бажаючих BrainStream: КРОК до Психотерапії.

Під час заходу учасники мали змогу ознайомитись з найвідомішими напрямками психотерапії, отримуючи цінну інформацію від провідних їх представників, наших професійних і талановитих спікерів! І все це в вишуканій атмосфері старого Києва, в двох кроках від Майдану Незалежності.

Ці 2 дні були продуктивними, повними цікавих та для багатьох нових знань, і нам було приємно чути, що кожен взяв щось корисне і потрібне для себе з цього проекту. Коли перетинаються закохані в свій фах психотерапевти з аудиторією, яка прагне нових знань – завжди виходить чудовий результат!

А особливим наш проект став ще й тому, що вкрай рідко на одному заході збираються представники різних напрямків психотерапії з різних фахових організацій.

Цей інтенсив став знаковим і для нас, оскільки він є першим в новому навчальному проекті BrainStream від УАЛіП та освітньої платформи MentalCore. І ми повністю задоволені початком: високофахові спікери, мотивовані учасники та затишок київського Пассажу не залишили байдужими нікого.

Дякуємо нашим чудовим спікерам Александра Мирза, Ольга Евланова, Катерина Булгакова, Татьяна Тулупчук, Зоя Мусатова, Кристина Филюнова, Вознесенська Олена за творчу, плідну і по-справжньому витончену роботу.

 

 

І дякуємо нашим учасникам за виявлену зацікавленість та надзвичайну активність!

 

Звісно, такий високий стартовий рівень накладає на команду УАЛіП важке завдання подальшого вдосконалення. Але перекнаний, що ми з цим впораємось і надалі ви отримаєте ще цікавіші проекти з психотерапії відповідно до світового рівня.

До нових зустрічей!

#УАЛіП #MentalCore #BrainStream #психотерапія #психотерапия #лікарпсихолог #врачпсихолог