Понеділок, 16 липня 2018 12:06

Важлива інформація

Шановні колеги!

Вже понад 7 років Українська асоціація лікарів-психологів працює задля розвитку медичної психології, системи психічного здоров’я України та зміцнення здоров’я співгромадян. Також важливим напрямком нашої діяльності завжди залишався захист прав та інтересів лікарів-психологів, а особливо членів Асоціації.

За цей час до складу організації увійшли понад 200 осіб, хтось активно влився в роботу Асоціації, а комусь було достатньо самого факту членства в УАЛіП. І ми вдячні кожному, хто був з нами протягом діяльності.

Зараз ми активно працюємо над розширенням кількості приємних бонусів для кожного члена нашої організації…

Президія рідко нагадувала про необхідність сплати членських внесків  і майже не виключала за їх несплату… В той же час, почастішали випадки, коли учасники продовжують використовувати бренд УАЛіП роками не маючи жодного контакту з Асоціацією!

Продовжуючи активний рух вперед, нам надзвичайно важливо знати, хто з учасників бажає спільно розвиватись, а хто вирішив обрати інший шлях.

Українська асоціація лікарів-психологів звертається до всіх учасників УАЛіП починаючи з 2011 року: Якщо термін Вашого посвідчення минув, але Ви зацікавлені в діяльності Асоціації – повідомте нам про це листом на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 31 серпня 2018 року. Ви отримаєте пролонгацію своєї участі в УАЛіП до кінця 2018 року без сплати членського внеску.

Решта учасників УАЛіП, в кого закінчився строк членства, будуть виключені зі складу УАЛіП у вересні 2018 року.

Дякуємо за розуміння!

Президія УАЛіП

 

Детальніше в цій категорії: « Міф 2 Міф 3 »