П'ятниця, 07 грудня 2018 16:16

Новий Статут УАЛіП

07.12.2018 року Київським обласним управлінням юстиції України була здійснена державна реєстрація нової версії Статуту Української асоціації лікарів-психологів.

Ми продовжуємо безперервно розвиватись і тримати руку на пульсі системи психічного здоров’я та сучасних підходів до діяльності професійних громадських організацій. Саме тому на позачерговому З’їзді асоціації ми прийняли рішення не просто оновити існуючий Статут, а затвердити нову осучаснену редакцію.

На практиці це означає розширення напрямків діяльності, спрощення створення та діяльності відокремлених підрозділів, вдосконалення алгоритмів роботи керівних органів асоціації та інші сучасні нововведення, які підвищать ефективність роботи. А детальніше з новим Статутом вже зовсім скоро можна буде ознайомитись на офіційному сайті.

Долучайтесь і давайте продовжувати рухатися разом до розвитку системи психічного здоров’я загалом та медичної і клінічної психології зокрема, до розширення прав та можливостей лікаря-психолога, врегулювання діяльності психолога в охороні здоров’я та надання якісної допомоги населенню.

   

 

Детальніше в цій категорії: « WFMH УАЛіП допомогає випускникам »