Субота, 15 грудня 2018 14:40

Вітаємо

Українська асоціація лікарів-психологів щиро вітає з Днем народження свого Почесного президента, академіка НАПН України, директора Інституту психології імені Г.С. Костюка, засновника та першого декана медико-психологічного факультету Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, доктора психологічних наук, професора МАКСИМЕНКА Сергія Дмитровича.

Вельмишановний Сергію Дмитровичу!

Ваше ім'я і фах лікаря-психолога є нерозривно пов'язаними в нашій державі. Завдяки Вашим багаторічним старанням люди в Україні мають змогу отримувати якісну допомогу в сфері психічного здоров'я!
Ваш високий професіоналізм, організаторський та управлінський талант, висока порядність та тактовність, вміння долати труднощі - є найкращим прикладом для багаточисельної кількості Ваших учнів та співробітників.

Від усього серця бажаємо Вам міцного здоров’я, життєвих та професійних успіхів, нових особистих творчих досягнень, сімейного щастя та злагоди! Нехай завжди Вас супроводжує вдача, постійно зігріває тепло людської вдячності, а будні і свята наповнюються радістю, світлом та любов’ю рідних та близьких.

Детальніше в цій категорії: « Сто тисяч Вітаємо!!! »