Четвер, 14 квітня 2016 18:03

Запрошуємо на медико-психологічний факультет

Медико-психологічний факультет Національного медичного університету імені О.О. Богомольця відзначає 15 років. І всі ці роки факультет був і залишається безсумнівним лідером медико-психологічної освіти в нашій державі.

Завжди найбільші досягнення мали спеціалісти в галузях, що знаходяться на межі двох і більше дисциплін. А саме такою  і є медична психологія, яка увібрала в себе кращі риси від медицини та психології.

Комплексна підготовка дозволяє виховати фахівця, котрий здатен розглядати людину в її фізично-психологічній єдності, котрий розуміє, що будь-яка хвороба змінює психічний стан, а він в свою чергу може викликати чи ускладнювати хвороби. Від психологів наші випускники вигідно відрізняються глибокими знаннями тілесних та духовних розладів, можливістю використовувати фармакотерапію,  а від психіатрів – знаннями функціонування психічних процесів в нормі, здатністю до глибинної психодіагностики, вмінням лікувати словом та підходом до пацієнта з позиції здоров’я.

Під час проведення ювілейних Днів медичної психології 21-22 квітня 2016 року всі бажаючі матимуть змогу поспілкуватися з фахівцями Української асоціації лікарів-психологів та медико-психологічного факультету, з перших уст отримати відповіді на всі запитання, відвідати безкоштовні майстер-класи та отримати естетичне задоволення від вітального концерту за участю професійних естрадних виконавців.