Неділя, 25 вересня 2016 20:23

УАЛіП на НАУКОВИХ ПІКНІКАХ!

В неділю, 25 вересня, Президія та Молодіжна Рада Української асоціації лікарів-психологів за підтримки Ради молодих вчених при МОЗ України взяли участь у Наукових пікніках!

Експозиція проекту асоціації "Mental Core" викликала надзвичайний ажіотаж - всього за 5 годин її відвідало близько 300 відвідувачів. Вони мали змогу ознайомитись із цікавими фактами про медичну психологію, психологію дітей, підлітків, кохання тощо, прочитати про найбільш часті питання до медичного психолога і відповіді на них, а головне - пройти експрес-діагностику на тривожність та наявність депресії. 

  

В цей час дітлахи з радістю помалювали разом з нами, а їхні батьки з неймовірною цікавістю послухали про психологічні особливості своїх дітей, які можна побачити з малюнка.

  

Також усі, хто проходив повз нашу палатку обов’язково зупинялись і здивовано оглядали зображення різних оптичних ілюзій, що породжуються нашим мозком!

Хочемо особливо подякувати організаторам Наукових пікніків, Віце-президенту УАЛіП з молодіжних питань Вадиму Болтянському, члену президіїї УАЛіП Аліні Чепурній та голові Молодіжної ради УАЛіП Дмитру Ассонову за чудове донесення важливих медико-психологічних знань до населення та внесок у розвиток медико-психологічної допомоги.

Даний захід ще раз довів, що психологічна практика є зараз надзвичайно потрібною та затребуваною, а лікарі - медичні психологи мають популярність та підтримку серед українців!