Субота, 10 лютого 2018 16:54

Let's talk - Давай поговоримо!

"Let's talk - Давай поговоримо" - це коротка назва проекту «Психосоціальна допомога вимушено переселеним особам і населенню, постраждалому від військового конфлікту в Україні».

Це спільний проект фундації Rotary International, IPSO, ХНМУ, БДМУ та ВГО "Українська асоціація лікарів-психологів"

Метою проекту є забезпечення фаховою, доступною, безкоштовною для отримувачів та цілком анонімною соціально-психологічною підтримкою у режимі онлайн-консультування.

Онлайн-консультацію може отримати будь-яка особа, проте основною цільовою групою є люди, які у той чи інший спосіб постраждали від військових дій: учасники бойових дій, члени їхніх родин, внутрішньо переміщені особи тощо. Допомогу надають фахові психологи, які пройшли відповідну підготовку в межах реалізації проекту. Консультації можна отримати українською та російською мовами.

Проект є логічним продовженням діяльності німецької неприбуткової громадської організації IPSO за спільної ініціативи керівника IPSO Інге Міссмаль та українських фахівців у галузі психосоціальної допомоги, який здійснюється завдяки гранту від неполітичної благодійної організації Rotary International

Допомога надається:
• безкоштовно;

• конфіденційно;

• професійно;

• в режимі онлайн;

• за новітньою методикою, яка пройшла апробацію в різних країнах світу.

Підхід, який використовується, ретельний відбір консультантів, подвійний контроль якості, супервізійна підтримка роблять даний проект лідером серед психологічних он-лайн консультацій в Україні.

Підтвердженням цього стала перемога проекту на конкурсі «Битва агенцій. Навиворіт», який відбувся 9 лютого в м.Києві.

Тепер проект на півроку отримає медійну підтримку від кращих рекламних агенцій України.

Зробимо високоякісну психологічну он-лайн допомогу максимально наближеною до тих, хто її потребує!

  

 

Детальніше в цій категорії: « З Новим роком! Курси від MentalCore »