Середа, 13 червня 2018 12:32

Здійсни мрію

Українська асоціація лікарів-психологів долучається до реалізації надважливого проекту БФ «Ти не один» та 1+1 media. В рамках співпраці фахівці асоціації візьмуть участь у пошуку дитячих мрій, психологічному супроводі дітей та забезпечать інформаційну підтримку.

"Для нас велика честь стати частиною команди, яка здійснює мрії діток та мотивує їх. Людяність – це одна з найкращих рис справжньої особистості, а тим паче фахівця з психічного здоров’я." – зазначив президент УАЛіП, к.мед.н. Богдан Божук.

Отже, чекаємо всіх бажаючих на презентацію першого в Україні унікального дослідження: Про що мріють діти?

 

Про проект:

1+1 медіа і ТСН спільно з ВБФ «Крона» започаткували грандіозний проект "Здійсни мрію", покликаний дарувати радість та здійснювати великі бажання тисяч тяжко хворих дітей з усієї України, для яких кожен прожитий день - це чудо. Такі діти мають бачити не тільки біль медичних процедур і сльози близьких, а й світ, наповнений добром та усмішками, радістю, нашою любов’ю, теплом і підтримкою. Проект допомагає відчути справжнє щастя тим, хто найбільше цього потребує! Такі емоції цілющі, вони позитивно впливають і на життєві показники діточок, і на процес лікування. Це своєрідна психотерапія, справді потрібна і дітям, і їхнім рідним, і лікарям. Куратори проекту – Олександра Лобода та Лідія Таран

 

Детальніше в цій категорії: « Міф 1 З днем медичного працівника »