Понеділок, 01 жовтня 2018 03:43

Про міжнародну діяльність

Українська асоціація лікарів-психологів з моменту свого заснування в 2011 році розпочала вести активну роботу у напрямку розвитку мережі комунікації з українськими та закордонними партнерами.

Так, вже в 2012 році Асоціацією була організована Науково-практична конференція з міжнародною участю «Медична психологія: здобутки, розвиток та перспективи», яку за 4 роки проведення відвідало понад 600 учасників та близько 100 спікерів та ведучих майстер-класів, як з України, так і з країн ближнього та дальнього зарубіжжя.

Асоціацією було підписано ряд угод про співпрацю та меморандумів порозуміння з закордонними організаціями, зокрема Інститутом наук про родину і соціальну працю Люблінського католицького університету імені Іоана Павла ІІ,  спільно з International PsychoSocial Organization (IPSO) та клубами Rotary International УАЛіП виступає в якості партнера міжнародного проекту "Соціально-психологічна допомога населенню України", організовано проведення тренінгів з ТRE - Trauma Releasing Exercises (тренер Andreas Herold, Цюріх, Швейцарія) в м.Києві та ін.

Члени Асоціації постійно відвідують фахові міжнародні наукові заходи, як в якості слухачів, так і доповідачів! Зокрема нещодавно президент УАЛіП Б.Божук разом з головою молодіжної ради УАЛіП Д.Ассоновим взяли участь в Міжнародній мультидисциплінарній конференції “Key Issues of Education and Sciences: Development Prospects for Ukraine and Poland”, Польща, де представили власні напрацювання та результати діяльності в галузі співпраці з лікарями соматичного профілю.

Асоціація веде моніторинг найкращих заходів у сфері охорони психічного здоров’я та сприяє участі в них всіх зацікавлених членів УАЛіП. Долучайтеся!

 

Детальніше в цій категорії: « Міф 4 Видаємо посвідчення нового зразка »