Вівторок, 09 квітня 2019 12:29

УАЛіП допомогає випускникам

Однією з провідних функції УАЛіП є підтримка професійного розвитку фахівців з психічного здоров'я та допомога в реалізації їх прав. За 8 років ми успішно реалізували низку проектів з професійного розвитку, а зараз змогли реалізувати проект, який остаточно затверджує статус Асоціації як професійного об'єднання.
Після відмови менеджменту деканату медико-психологічного факультету НМУ імені О.О.Богомольця допомогти випускникам-бюджетникам з розподілом, Асоціація отримала відповідне звернення і тут же розпочала необхідні заходи.
Представники Асоціації зв'язалися з Департаментом охорони здоров'я виконавчого органу Київської міської ради та отримали низку вакансій лікарів-психологів в м.Києві, за що дуже вдячні представникам департаменту. Сьогодні ми передаємо перелік вакансій студентам для їх подальшого працевлаштування. Також, в разі необхідності, ми будемо всіляко допомогати і в переговорах з закладами охорони здоров'я!
Наголошуємо, що УАЛіП і надалі планує продовжувати підтримку студентів та практикуючих лікарів за спеціальністю "медична психологія" за їх зверненнями, незалежно від того чи є ці люди членами Асоціації (хоча звісно звернення учасників Асоціації будуть розглянуті в першу чергу).
Не залишайтесь один на один з свавіллям та непрофесійністю, як збоку окремих представників навчальних закладів, так і з порушеннями Ваших прав на місцях роботи.
Також акцентуємо увагу, що ствердження позицій медичної психології в Україні неможливе без об'єднання всіх лікарів-психологів в єдиному напрямку. Лише тоді буде остаточно подолано супротив щодо розвитку спеціальності та прибрано нефаховий підхід в даному напрямку, як на рівні освіти, так і на рівні практичної діяльності.