Субота, 10 лютого 2018 18:18

Курси від MentalCore

Дорогі друзі!

Новорічні свята позаду, а попереду неймовірно цікавий рік, насичений заходами від Освітньо-практичної платформи MentalCore.

Ми чудово знаємо, як складно в сучасній Україні отримати якісні знання в галузі психічного здоров’я. Які будуть по-справжньому практичними, а не лише частиною курсу з оволодіння конкретним напрямком психотерапії чи повторенням нудної теорії!

Ми проаналізували освітні запити та підготували для вас одразу 3 сертифіковані практикоорієнтовані курси в галузі психічного здоров’я:

 

В кожен курс увійшли тільки актуальні, цікаві та практично важливі теми. Ми підібрали їх, як для своїх, заклавши в основу кращі світові навчальні курси.

До викладання будуть запрошені лише досвідчені та визнані фахівці, що спеціалізуються у відповідній тематиці.

Загальна тривалість курсів 1-2 роки, і вони  складаються з одноденних тематичних інтенсивів, які проводитимуться не частіше 1 разу на місяць по кожному курсу.

Ми не обмежуємо Вас в часі та даємо вибір: діє система накопичувальних сертифікатів після кожного інтенсиву. Можете обрати відвідування окремих інтенсивів – найцікавіших для Вас, але цікавим буде все. Тому рекомендуємо пройти весь курс інтенсивів.

Кожен, хто набере необхідну кількість годин, зможе обміняти накопичувальні сертифікати на Диплом про проходження сертифікованого курсу.

Ми заклали помірну ціну за кожен інтенсив, яка буде по кишені кожному. Окрім цього діятиме гнучка система знижок, зокрема для постійних учасників та при оплаті за весь курс!