Вівторок, 20 вересня 2016 14:57

Наукові пікніки у Києві

Чи оперували ви колись плюшевого ведмедя? Чи доводилось вам бути «по інший бік фонендоскопу лікаря? А чи знаєте ви, яка краса ховається в окулярі мікроскопу? Ми впевнені, що вам вже давно кортить дізнатись, що потрібно їсти та що робити аби довго залишатись здоровим та бадьорим. Про це та багато інших цікавинок про здоров’я та людське тіло розкажуть на п’ятому "Науковому Пікніку" в Києві.

Де? Парк імені Т. Г. Шевченка 

Коли? 25 вересня (неділя) 2016, 12:00 – 17:00

"Наукові пікніки в Україні" – це інтерактивні експерименти для жителів різних міст України. В наметах, на скверах чи інших публічних територіях наука поєднується з забавою. 

На пікніках спеціалісти, науковці, ентузіасти, діляться своїми знаннями з глядачами. Особливістю пікніків є те, що під час їх проведення не подається теорія, а використовуються практичні підходи, організатори захоплюють, розважають, розкривають таємниці науки та показують, що наука є всюди навколо нас.

Цього разу пікніки у Києві відрізнятимуться від попередніх заданою темою: Здоров’я. Розповімо, що відбувається всередині нас, як залишатися здоровим, навчимо дітей та підлітків надавати першу медичну допомогу. Хочемо ближче познайомити киян з лікарями у неформальній обстановці. Донести важливість здорового способу життя на простих та практичних прикладах. Та, використовуючи мультидисциплінарний підхід, довести що всі галузі науки безпосередньо мають вплив на здоров’я та життя людини.

Президія та Молодіжна рада Української асоціації лікарів-психологів спільно з Радою молодих вчених при Міністерстві охорони здоров'я України підтримують  проведення Наукових пікніків у Києві та представлять свою еспозицію з цікавими психологічними дослідами та експрес-діагностикою психічного здоров'я!
Чекаємо саме на Вас!