Вівторок, 09 червня 2020 11:13

Центр соціально-психологічної реабілітації для учасників АТО та їхніх сімей

Нещодавно на сайті Армія INFORM з'явилася інформація про завершальну стадію створення Центру соціально-психологічної реабілітації для учасників АТО та їхніх сімей під Бердичевом.

Це надзвичайна честь для Української асоціації лікарів-психологів - мати змогу допомагати в реалізації цього неймовірно потрібного проекту. З 2014 року ми активно долучилися до організації допомоги в сфері психічного здоров'я для переселенців, силовиків та волонтерів, а також до безпосереднього надання психологічної допомоги та проведення відповідних тренінгів. Тому, коли в 2015 році наш президент Богдан Божук отримав запрошення включитися до роботи над волонтерським проектом якісного центру комплексної реабілітації для учасників АТО/ООС та їхніх сімей, він безсумнівно погодився, а Асоціація повністю підтримала свого очільника. Незважаючи на неймовірно складний та тривалий процес, благодійна організація «Бердичівський благодійний фонд «Оберіг-26» не відмовилася від його реалізації і він нарешті вийшов на фінішну пряму. Впевнені, що вже зовсім скоро від відкриє свої двері і на принципово новому рівні якості надаватиме свої послуги захисникам.

А Українська асоціація лікарів-психологів і надалі підтримуватиме Центр вже не лише на організаційному, а і на професійному рівні надання допомоги!

Стаття за посиланням:
https://armyinform.com.ua/2020/06/nepodalik-berdycheva-stvoryuyut-czentr-soczialno-psyhologichnoyi-reabilitacziyi-dlya-uchasnykiv-ato-ta-yihnih-simej/?fbclid=IwAR2b3S4vHGvJr7GhfGErptsjIQ8X0v_jiOZfDn-AYb7yUSXRvUWvFivsK74

 

Детальніше в цій категорії: « ООН про психічне здоров'я Відкритий лист »